Hírek


ÚJ ÁRLISTA
2020. június 09., 09:23

Tisztelt Kollégák, kedves Partnereink!

Részletek

Tájékoztatás a szövettani mintavételről
2019. július 10., 13:25

Kedves Kollégák! A "Letöltések" menüpontban elérhető egy rövid tájékoztató, amellyel a szövettani mintavételezéshez szeretnénk nektek segítséget nyújtani. Jó munkát!

Részletek

Online vizsgálatkérő
2017. június 28., 10:26

Ezentúl online is kitölthető "Vizsgálatkérőnk".

Részletek

Cytologiai minták előkészítése
2017. május 09., 12:38

Kedves Kollégák! Arra kérünk benneteket, hogy cytologiai vizsgálatra szánt mintáitokat a következő előkészítés után küldjétek be hozzánk!

Részletek

MÁTRIX-os ügyfélkapu rendszer
2017. január 05., 21:28

Kedves Kolleginák/Kollégák! Örömmel értesítünk Benneteket, hogy tavaly novembertől megújult iktató rendszerünk lehetővé teszi, hogy szerződött partnereink nyomon követhessék beküldött mintáik sors...

Részletek

MÁTRIX-os ügyfélkapu rendszer

2017. január 05., 21:28

Kedves Kolleginák/Kollégák!
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy tavaly novembertől megújult iktató rendszerünk lehetővé teszi, hogy szerződött partnereink nyomon követhessék beküldött mintáik sorsát, letölthessék leleteiket, illetve kereshessenek közöttük.

Amennyiben szeretnétek élni a lehetőséggel, kérünk benneteket, hogy ezirányú szándékotokat email-ben jelezzétek nekünk a matrix.szovettan@gmail.com címen! A beérkezett kérésre válaszlevélben megküldjük a szükséges felhasználó nevet és jelszót, illetve az oldal linkjét, ahol be tudtok lépni a rendszerbe.
Vissza az előző oldalra!
Mátrix Állatorvosi Kórszövettani és Citológiai Szolgáltatás - Magyar